Søndager en en deilig dag, spesielt hvis du våkner med lyst til å lage syltetøy.
Riktignok startet jeg det hele i går
og jeg var travelt opptatt med å kutte alle ingrediensene i små biter
for de skulle ligge i vann natten over.
Men i dag var alt klart til å koke
og nå har jeg masse c-vitaminer samlet på glass.
Bruker aldri så mye sukker som det står i oppskriften
for appelsin skal jo vœre litt syrlig, synes jeg !
Så nå blir det en del toast med smak av deilige appelsiner framover.
Oppskriften som jeg har fått av en kusine finner du her,
og den er kjempe god og ganske enkel.
1 kommentar:
Mmmmm....appelsin marmelader er noe av det beste jeg vet. Veldig godt på franske oster.....feks Brie.
Så flink du er.
Jeg har stått noen timer ute i kulden, på ridestevne.. Nå varmer jeg kroppen tilbake med et varmt pledd og varm te.
Legg inn en kommentar