onsdag 10. mars 2010

Det verste uvœret fløy nok forbi oss


Vi har vœrt utrolig heldige 
og har vœrt berørt av det fryktelig uvœret som 
har herjet over Catalunia.

Det har vœrt stengte skoler og milevis av biler i kø
i store deler av regionen.

Vi bestemte oss for at hvis vi likevel 
skulle tilbringe mye tid innendør kunne bruke tiden
til noe fornuftig. Så vi satte i gang med å male 
alle veggene i stuen vår.


Så her har alt stått på hode og det var ganske kaotisk en stundutrolig hvor mange glass et skap inneholder
og ikke er vi spesielt drikkfeldige og ikke har vi
store selskaper ofte heller .....

Men nå er nesten alt på plass
og vi har kun masse malierier som vi skal
henge på plass når vi kan klare å bestemme oss for 
hvor de skal henge


2 kommentarer:

Jorun sa...

Håper dere har hatt strøm i alle fall. Hørte på tv at endel er uten strøm der oppe...? Og nå som det er så kaldt...brrrr. Her har det snødd skikkelig i dag, men det blir jo bare liggende i høyden da.

Når det gjelder det med norske matvarer, har det alltid vært slik. Her på Mallorca er det vel kanskje forståelig. Det bor bare en håndfull nordmenn på hele øya, men en masse svensker... Det var en som solgte norske matvarer her i Spania for noen år siden. Han holdt til i Albir tror jeg... Var fra hjembygda mi, Vestfossen. Han kom av og til over hit og solgte sine varer til små matbutikker som hadde forbindelser med hoteller med mye nordmenn. Der kunne en finne både surkål, baconost,tyttebærsyltetøy, sylteagurker og rødbeter (ikke brunost). Norsk kaffe også. Men han flyttet tilbake til Vestfossen igjen denne mannen, og nå er det ingen som selger slikt. Jeg tror faktisk det gikk dårlig for ham etterhvert... Kundene mistet visstnok interessen for norske matvarer.
Men over på fastlandet, og særlig i Albir, er det jo massevis av nordmenn, så det skulle kanskje være marked for slikt. Men det finnes kanskje norske matbutikker der... Du får ta deg en kjøretur nedover og se.

Hans og Ruth sa...

Nå skal vi prøve og følge med litt merr på denne bloggen. Hvordan ble veggene til slutt? Savner ikke og male selv, men regner med at jeg kommer til og ta en del "kveldsjobber" men jeg studerer hjemme i Norge :))

Hans